2521020871 Καλός Αγρός, Δράμα mixalis_jcb@yahoo.gr
hero image
banner image
 
 
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…


Η εμπειρία, η τέχνη, ο τρόπος και η αγάπη είναι μερικές λέξεις που περιγράφουν την ιστορία της ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΕ... 
που βρίσκει ως αρχή το 1960, τον παππού της οικογένειας Γεωργιάδη Πρόδρομο, ο οποίος με πολύ δουλειά και μεράκι θέλησε να αγοράσει το πρώτο μηχάνημα και να ξεκινήσει αυτό το μεγάλο έργο. Δημιουργεί συνεργασίες και δουλεύει πρωί-βράδυ για να εξελιχθεί. 
 

 


 

Με τα χρόνια να περνούν και το ταλέντο να μην κρύβεται οδήγησε τον υιό, Γεωργιάδη Μιχάλη στην υπεύθυνη θέση και έγινε ομάδα με τον πατέρα του. Μαζί, έμαθαν, συνεργάστηκαν, δημιούργησαν μεγάλα και αξιόπιστα έργα, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας εργασίες δημοσίων και ιδιωτικών έργων από δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, χωματουργικές εργασίες όλων των ειδών, εκσκαφές και επιχωματώσεις καθώς και κατεδαφίσεις, σε όλο το νομό Δράμας και Καβάλας. Με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών κατόρθωσαν να υλοποιήσουν δύσκολες -έως και-εργασίες που δεν μπορούσε κανείς.

Ο Γεωργιάδης Μιχάλης, εργολάβος δημοσίων έργων, με πάθος για τα μηχανήματα, τα φορτηγά και τη διαχείριση έργων, συνέχισε την ιστορία με όραμα και πλάνο, δημιούργησε την τώρα εταιρία με επωνυμία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΕ, ανέλαβε με τη σειρά του μεγάλα έργα, έκανε νέες συνεργασίες, εξελίχθηκε στον τομέα των χωματουργικών και των δημοσίων έργων, βοήθησε την πόλη της Δράμας , τους Δήμους Καβάλας και Παγγαίου και έδωσε λύση σε κάθε πρόβλημα, σε κάθε δίκτυο ύδρευσης, σε κάθε νέο έργο, σε κάθε πελάτη που είχε ανάγκη.

 
Με σωστές συνεργασίες και κατάλληλο εξοπλισμό οδήγησε την εταιρία σε αυτή που είναι τώρα. Ανέλαβε μόνος τη διαχείριση και τον συγχρονισμό των ενοικιάσεων κάδων ανακύκλωσης αποβλήτων σε όλο το νομό Δράμας.

Νέες συνεργασίες ήρθαν και καινούργια πράγματα έφεραν χώρο για ακόμη περισσότερη εξέλιξη, αναπτύσσεται εν έτη 2020 και εν μέσω covid και οικονομικής κρίσης, με δυο νέες μονάδες ανακύκλωσης. Προσφέρει νέες θέσεις εργασίας και χώρο για ακόμη περισσότερη δημιουργία.

 Δεν μπορεί να λείπει από δίπλα του η γυναίκα του και υπεύθυνη γραφείου και πωλήσεων η οποία, οργανώνει, αναλαμβάνει, συζητάει, και διαχειρίζεται με τον υπέροχο τρόπο της τα πάντα.

Κλείνοντας το 2023 ανέλαβε έργα οδοποιίας, έργα ύδρευσης σε δύσκολες καταστάσεις εντός του Δήμου Παγγαίου. Με την τεχνογνωσία του και τις σχέσεις που έχει αποκτήσει συνεχίζει να εξελίσσεται εκτός νομού.

 


 

Η πεποίθηση του Γεωργιάδη Μιχάλη,
να δουλεύει μια ομάδα ανθρώπων συνεργατικά, γρήγορα και υπεύθυνα ειδικά αν αυτή η ομάδα είναι η οικογένεια σου, δίνει το παράδειγμα και στις νέες γενιές.

Ξεκινώντας το 2024, το γραφείο εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, έχει αναδιοργανώσει τους στόχους του και τους ανθρώπους του, με μια επιπλέον προσθήκη την ανιψιά του. Αυτή η νέα προσθήκη φέρνει νέες υπηρεσίες στην εταιρεία, αυτές των μηχανικών με το κομμάτι ενός έργου πλέον για την εταιρεία να γίνεται από την μελέτη ως την κατασκευή. 

Με τα παραπάνω παραδείγματα και τα έργα αυτών των ετών να είναι σημαντικά για την πορεία, τα χρόνια συνεχίζουν και η εταιρεία εξελίσσεται και οι συνεργάτες διαθέτουν μεράκι για τη δημιουργία αυτών που αγαπούν. 

>> Γεωργιάδης Μιχαήλ ΕΠΕ
 
 
Ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ